Kurser och aktiviteter 2020

Stillhet, mjukhet och avslappning – en retreatdag på Kulinarika

Välkommen till en dag i där vi med hjälp av våra andetag och våra sinnen vänder blicken inåt. Genom guidade meditationer, stilla och i rörelse, ger vi oss möjlighet att hitta ett sätt att vara med de tankar, känslor och kroppsförnimmelser som är där, i det innevarande ögonblicket. Vi utforskar möjligheten att släppa taget om våra föreställningar om hur allt borde vara. Under dagen tar vi vara på de vackra omgivningarna kring sjön Aplungen och är både inomhus och utomhus. Större delan av dagen är i tystnad.

Dagen leds av Anna Blomquist. Medverkar gör Magdalena Falcini-Jensen, yogalärare.

Datum: söndagen den 6 september 2020
Tid:kl 9-16
Plats: Kulinarika på Aplungen. Västra Ämtervik,
Pris:  1 495 kr inklusive moms. I priset ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika samt boken Att leva nära hjärtat.
Anmälan:  via mail till anna@annablomquist.se

Avbokning kan göras fram till 21 dagar före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Platsen kan överlåtas.

För dig som kommer resande finns möjlighet till logi på Kulinarika Mat och Vingård. Hör av dig så fixar vi det.

Välkommen!

After Work i stillhet och tystnad

Att vara stilla med sig själv, tystna och låta vårt sinne vila en stund. Kanske ett annorlunda sätt att inleda helgen? Nyfiken? Välkommen till en eftermiddag där du med hjälp av andning och rörelse guidas in i det innevarande ögonblicket.
Eftermiddagen leds av Hanna Staaff, Yogaskolan och Anna Blomquist.
För mer information kontakta mig gärna!

Datum: nya datum är på gång
Tid:
Plats:
Pris: 150 kr inklusive moms
Anmälan: till anna@annablomquist.se senast fem dagar före det aktuella datumet.

Varmt välkommen!

Anna Blomquist AB

Vill du kontakta mig kan du ringa 072 – 700 64 66 eller maila på anna@annablomquist.se. Här kan du också beställa boken Att leva nära hjärtat. Pris 180 kr inkl moms, plus frakt.Vill du anmäla dig till en kurs gör du det via mail eller genom ett anmälningsforumlär här.

anna blomquist mindfulness