Retreat, meditationer och kurser 2022

Mindfulnesskväll i Adventstid

December är en månad som på olika sätt berör de flesta av oss. För några av oss stiger aktivitetsnivån och vi fyller kvällar och helger med julförberedelser. För andra väcks minnen av jular allt annat än fröjdefulla och för en del blir känslan av utanförskap och ensamhet ännu tydligare än annars. Oavsett hur det är för dig, välkommen till en kväll med reflektion, meditation och avslappning.
Mjukt och enkelt.

Datum: 15 december 2022
Tid: kl 17.30- 20.30, inklusive enkel kvällsmat
Plats: Karlstad, plats beroende på hur många vi blir. Min 10 personer, max 20.

Pris: 350 kr inklusive moms som swishas till swishnr 123 004 11 37

Inga förkunskaper behövs.
Anmäler dig gör du via mail till anna@annablomquist.se  senast den 7 december eller via anmälningsformulär här

Varmt välkommen!

Stillhet och mjukhet

– en retreatdag på Kulinarika – 4 september

 

För många av oss går det fort. Väldigt fort. Vi kan uppleva att vi istället för att vara där vi rent fysiskt är, så är vi med vårt medvetande och våra tankar på en helt annan plats. Ofta är vi i det som varit eller det vi tror ska hända.

Kanske längtar du efter att vara mer närvarande och i kontakt med både dig själv och det liv du lever just nu?

Välkommen till en dag där vi vänder blicken inåt och ger oss möjlighet att mjukt och varligt återknyta till det innevarande ögonblicket och till oss själva.

Genom guidade meditationer, stilla och i rörelse, hittar vi ett sätt att för en stund låta allt det som pågår, både i oss och runt omkring oss, få vila.

Vi tar hjälp av Kulinarikas fantastiska kök och låter smak- doft och synupplevelser hjälpa oss att utforska hur våra sinnen kan hjälpa oss att vara mer i det innevarande ögonblicket.

Under dagen tar vi vara på de vackra omgivningarna och är både inomhus och utomhus.

Större delen av dagen är i tystnad.

Dagen leds av Anna Blomquist.

Datum: 4 september
Tid:kl 9-16,30
Plats: Kulinarika mat och vingård, Sunne

Läs mer om Kulinarika på Aplungen här

Pris:  1 495 kr inklusive moms. I priset ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika samt boken Att leva nära hjärtat.
Anmälan: via mail till anna@annablomquist.se senast 25 augusti. Du är garanterad en plats när en anmälningsavgift på 300 kr är betald.

Avbokningsregler: Avbokning kan göras fram till den 18  augusti varpå erlagt belopp, förutom ovan nämnda anmälningsavgift, återbetalas. Platsen kan överlåtas.

För dig som kommer resande finns fina möjligheter till övernattning på Kulinarika.

Varmt välkommen!

Meditation –  livestreamad meditation kl 7.00 måndagsmorgnar – kommande

Att vara stilla med sig själv och låta sinnet vila en stund. Utmanande, avslappnande, livgivande – alla upplever meditation olika och ingen upplevelse är mer rätt än den andra.  Är du nyfiken på att testa meditation och vill göra det med guidning på din egen kammare. Kanske detta är något just för dig!

 

 

After Work i stillhet och tystnad

Att vara stilla med sig själv, tystna och låta vårt sinne vila en stund. Kanske ett annorlunda sätt att inleda helgen? Nyfiken? Välkommen till en eftermiddag där du med hjälp av andning och rörelse guidas in i det innevarande ögonblicket.
Eftermiddagen leds av Hanna Staaff, Yogaskolan och Anna Blomquist.
För mer information kontakta mig gärna!

Datum: nya datum är på gång
Tid:
Plats:
Pris: 
Anmälan: till anna@annablomquist.se senast fem dagar före det aktuella datumet.

Varmt välkommen!

Anna Blomquist AB

Vill du kontakta mig kan du ringa 072 – 700 64 66 eller maila på anna@annablomquist.se. Vill du anmäla dig till en kurs gör du det via mail eller genom ett anmälningsformulär här.

anna blomquist mindfulness

 

 

 

 

 

 

Translate »