Retreat, meditationer och kurser 2021

Stillhet och glädje

– en retreatdag vid vackra Fryken – 19 september

Välkommen till en dag där vi, med hjälp av våra andetag och vår kropp, vänder blicken inåt och ger oss möjligheten att mjukt och varligt återknyta till det innevarande ögonblicket och oss själva.

Genom guidade meditationer, stilla och i rörelse, hittar vi ett sätt att för en stund låta allt det som pågår, både i oss och runt omkring oss, få vila.

Under dagen tar vi vara på de vackra omgivningarna och är både inomhus och utomhus.

Större delen av dagen är i tystnad.

Vi har anpassat dagen efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har valt en stor, rymlig lokal med gott om utrymme för alla deltagare.

Dagen leds av Anna Blomquist.

Datum: 19 september
Tid:kl 9-16,30
Plats: Hotell Frykenstrand, Sunne
Pris:  1 495 kr inklusive moms. I priset ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika samt boken Att leva nära hjärtat.
Anmälan: via mail till anna@annablomquist.se senast 19 augusti. Du är garanterad en plats när en anmälningsavgift på 400 kr är betald.

Avbokningsregler: Avbokning kan göras fram till den 28 augusti varpå erlagt belopp, förutom ovan nämnda anmälningsavgift, återbetalas. Platsen kan överlåtas.

För dig som kommer resande finns fina möjligheter till övernattning på Hotell Frykenstrand.

Välkommen!

Meditation –  livestreamad meditation kl 7.00 måndagsmorgnar – kommande

Att vara stilla med sig själv och låta sinnet vila en stund. Utmanande, avslappnande, livgivande – alla upplever meditation olika och ingen upplevelse är mer rätt än den andra.  Är du nyfiken på att testa meditation och vill göra det med guidning på din egen kammare. Kanske detta är något just för dig!

 

 

After Work i stillhet och tystnad

Att vara stilla med sig själv, tystna och låta vårt sinne vila en stund. Kanske ett annorlunda sätt att inleda helgen? Nyfiken? Välkommen till en eftermiddag där du med hjälp av andning och rörelse guidas in i det innevarande ögonblicket.
Eftermiddagen leds av Hanna Staaff, Yogaskolan och Anna Blomquist.
För mer information kontakta mig gärna!

Datum: nya datum är på gång
Tid:
Plats:
Pris: 
Anmälan: till anna@annablomquist.se senast fem dagar före det aktuella datumet.

Varmt välkommen!

Anna Blomquist AB

Vill du kontakta mig kan du ringa 072 – 700 64 66 eller maila på anna@annablomquist.se. Vill du anmäla dig till en kurs gör du det via mail eller genom ett anmälningsforumlär här.

anna blomquist mindfulness

 

 

 

 

 

 

Translate »